10 d’abril 2013

- BH "mini" Bicicross



Una altra bicicleta de petites dimensions, per canalla de 5 a 10 anys. La famosa BH Bicicross però a escala reduida, amb rodes de 16’’(400mm.).

Pràcticament tot és d’origen, exceptuant els punys i l'exagerat protector del pinyó, que he instalat expressament en aquesta petita joia per accentuar l'estil chopper més clàssic, d'abundants i pulcres cromats, escampats arreu. Sense aquesta peça la bici també queda bé, però m’agrada que hi sigui, marca la diferència ( principi bàsic en tota cosa chopper).

Llàstima que la pintura tenia zones esgarrapades, com en els laterals de la forquilla i petites illes amb l'acer a la vista, deliciosos oasis per l'òxid, que no deixen dissimular la condició de bicicleta de segona mà.
Sembla que aquesta micro-chopper és dels anys 80. Segurament que correspon a un disseny posterior a les petites Bicicross (19-400 i 95-400) que surten al catàleg de BH de 1982. O potser és d'abans, no ho sé.

La bici també la vaig rescatar en un mercadillo, bruta i insignificant, però ara és una altra cosa.  Hi ha hagut feina per endressar-la, netejar tot, reparar una mica el seient, pintar el protector de plat, ajustar pedalier, llantes, carrets, recablejar... res insalvable. 
Aquí podeu veure una mica l'òxid general que hi havia als cromats, molt escampat però superficial i fàcil d'eliminar.



Als que som de l'època d'aquestes bicis, tots aquests cromats brillants ens transporten fàcilment tres dècades enrere, quan encara compartiem el carrer amb els últims paraxocs i retrovisors brillants de Seats, Talbots, Renaults...











1 comentari:

  1. Molt bona feia, un color molt llamatiu y els cromats han quedat de lo mes be.

    ResponElimina