29 d’abril 2014

bicicool·laboracions !

Avui dóna a llum una idea que feia temps que em voltava pel cap: obrir el blog a la vostra participació en l'elaboració de continguts.

Sempre he cregut i afirmat que bicinova és una cosa compartida, ja que sense la vostra ajuda com a seguidors i seguidores, bé sigui cercant respostes a dubtes mecànics, bé sigui escrivint comentaris i preguntes, o comprat alguna de les bicicletes que han marxat, encarregant alguna restauració, o simplement estant al corrent de les noves entrades que van sortint, etc, doncs no hauria estat possible haver arribat fins aquí.

Les restauracions a casa segueixen, però el ritme ja no és el mateix que abans, i cada vegada apareixen menys bicicletes "diferents" i "interessants" per restaurar i penjar al blog. Hi ha molts models de bicicletes que degut a la seva escassetat i dificultat per aconseguir-les, doncs dificilment apareixeran mai al blog. No és a les meves mans ni a la meva butxaca. Però si que m'agradaria que hi poguessin ser, i que tinguessin un lloc on poder ser vistes per tothom i en tots els seus detalls.

Amb la voluntat de seguir creixent i ampliant aquest museu de píxels, en benefici del coneixement i divulgació d'aquesta afició/hobby/febre que és la restauració de bicicletes clàssiques, que compartim i ens uneix, doncs a partir d'ara hi podreu pujar un bici-reportatge propi, de la vostra bicicleta singular,  que us agradaria que sortís a bicinova2, i que formés part d'aquesta col·lecció virtual.

He preparat una pàgina nova (a la barra taronja de dalt i a la dreta): "bicicool·laboracions" (molt semblant a la pàgina "bicicletes restaurades"), on hi haurà una foto i el nom de cada bici-reportatge nou que vagi sortint. Serà com un index i des d'allà es podrà accedir a cada bicicleta en concret. Si la cosa prospera s'hi aniran afegint les bicicletes per ordre cronològic i els reportatges s'aniran publicant al blog quan estiguin a punt, intercalats entre els altres continguts habituals del blog que també vagin apareixent.

Al final de la pàgina bicicol·laboracions hi ha escrites les condicions i normes d'ús que m'ha semblat adients per tal d'ordenar una mica aquesta moguda. També he adjuntat una traducció al castellà en color blau (els reportatjes es poden escriure en l'idioma que es vulgui).

Espero que us agradi la idea, i que a poc a poc i amb la col·laboració de tots i totes es vagi convertint en una història engrescadora. Animo a participar a tothom qui vulgui.
Moltes gràcies per endavant !



D'aquí a pocs dies ja hi haurà una primera bicicool·laboració... la reconeixeu ?
;-)

1 comentari: