29 de juliol 2015

- ALAN v.2



Aquesta és la mateixa Alan que ja va sortir al blog bicinova l'abril del 2011, aquí: ALAN

Des d'aleshores vaig anat recopilant les peces que faltaven perquè fos tot Campagnolo del més clàssic. Tenia aquesta idea al cap des del principi, però per aconseguir aquesta mena de material sense deixar la butxaca buida s'ha de comptar amb l'atzar, la sort, temps i contactes. Gràcies a la combinació diversa d'aquests elements van aparèixer uns pedals Grand Sport, unes manetes de canvis, canvis de marxes i frens Super Record, i finalment unes manetes de frens Record, gràcies a Reciclone, i que vaig poder completar amb les seves magnífiques hoods noves (gomas apoyamanos). Gràcies Jordi!

Més recentment encara vaig trobar un seient Concor Supercorsa de color groc, tirat en un mercadillo, així que no m'ho vaig dues vegades per combinar-lo amb aquella cinta de manillar que, aburrida en un calaix, esperava el seu moment des de feia anys.

Les calques van arribar d'algun lloc d'europa via ebay (també fa temps) en aquest to daurat poc habitual. Vaig haver de retirar part d'aquell pinstriping ratllat per tal de situar-les, sobretot perquè destaquéssin mínimament, ja que és un color daurat poc potent, però ara combina bé amb el groc de les parts altes.
Ara veig que unes lletres Alan en color groc haurien resultat encara millor? Bé, ja està fet.  

La bici ha guanyat una mica de color, sense perdre l'essència de pura sang clàssica que tenen totes les Alan dels 70's i 80's.
 A velosvintage hi surt la de Bernard Thévenet i l'equip TEKA : Velo ALAN 1980
 Les Alan i les Vitus 979 varen ser les ambaixadores de l'alumini en el camp professional durant un bon grapat de temporades.
 En fi, prou xerrameca... les fotos expliquen d'aquesta:











Guapa, eh?
Potser uns neumàtics clàssics amb parets color crema li haurien escaigut millor? Segur que si, ara ho veig.
Serà qüestió de fer-hi milles i gastar aquests !
 ;-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada