28 de juliol 2015

Coses per fer


Sento haver abandonat el blog tot aquest temps sense donar cap mena d'explicació. 
 
A les acaballes de l’any passat  estaba molt cansat d’internet. Els megabytes anaven i venien amb una parsimònia exasperant i tot era hiper-feixug i malaltís.

Un dia l’antena guifi del poble va petar definitivament, una ventada  forta de gener, em vaig dir, però no vaig pas córrer a arreglar-ho.  Abans d’aquesta avaria ja havia decidit no publicar entrades al blog durant tot el 2015. Volia deixar de navegar…, d’anar a la deriva. Havia de tocar de peus a terra. Necessitava temps per refer moltes altres coses que no eren bicicletes.

Han passat 7 mesos. Ara l’internet a casa torna a funcionar bé, de moment. He recuperat els ànims  i he decidit no esperar al 2016 per proseguir amb aquest blog. En tinc ganes i hi ha moltes coses per fer.

Aquests mesos sense internet he seguit pensant amb bicicletes velles i atrotinades. No ho puc evitar. N’he trobat algunes pels mercats, mig mortes, alguna joia en brut… n'he salvades algunes altres, in extremis, de la xatarra, i encara en tinc algunes al taller, de fa temps, senceres o trossejades, esperant el seu torn per entrar a quiròfan...

Alguns píxels d'elles:


Per refer tot això només hi ha una manera: activitat. Així que les vagi enllestint sortiran aquí al blog.

Però hi ha més per fer: vull fer inventari de peces, coses i noses que no em motiven personalment i desprendre-me’n. Cal simplificació i espai lliure. Un dels problemes principals de restaurar i coleccionar bicicletes és la disponibilitat d’espai. Una bici nova exigeix un espai nou, i encara que al taller no he parat mai de recol·locar i comprimir les coses,  veig que cal fer lloc per les bicis que s’han de  restaurar.  Tot i que em costi, n'hauré de vendre alguna de les meves, així que ben aviat aniré actualitzant la página de bicis en venda aquí al blog.

Més encara per fer:  seguir perfilant les moltes bici-idees que sempre van i venen. Qui sap, potser alguna cristalitza en un futur (si en algún moment fan falta sponsors ho faré saber)

En definitiva, continuar amb el bicinova2, i amb una mica més de xispa, i seguir divulgant i compartint aquesta peculiar enfermetat:  la dèria per les bicicletes de temps passats. 
   Salut!

P.D.
Algunes bicicletes que encara conservo han canviat una mica des que van aparèixer al blog, com la Alan. Ara si que està 100%OK, tot Campagnolo del bo.
Al 2011 hi ha la primera versió en blanc i negre, al bicinova.blogspot: ALAN
En breu publicaré un post aquí al bicinova2 d'aquesta versió amb en Concor groc.

4 comentaris:

  1. Me alegra tornar a vore activitat a BICINOVA2, ja vaig vore que se habia actualitzat el teu Tumblr (crec que es diu aixi).
    Un abraç desde Valencia, si necesites cuansevol cosa no dubtes en contactar!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Jose Ramon, és clar que si.
      Us felicito per la bona feina que feu.
      Una abraçada!

      Elimina
  2. ¡Me alegro de que este gran blog vuelva a estar en activo!

    Sin duda este es uno de los mejores blogs (o el mejor) de restauraciones de bicicletas y este período de inactividad se echaba en falta tus magnificas entradas.

    Eres un gran ejemplo a seguir para todos los restauradores de bicicletas.

    Un gran saludo desde Sevilla.

    Jaime.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias Jaime por tus ánimos y tus palabras.
      Igual me alegro de conocer tu blog, y te doy ánimos a darle continuidad. Te iré siguiendo. Un gran saludo también desde Barcelona provincia.
      David.

      Elimina