27 de febrer 2013

Bicinova Back Shop again

Comunico que he tornat a activar el vell blog "bicinovabackshop" (la rebotiga de bicinova), ja que servirà d'espai promocional de les peces que no utilitzo i que vull vendre. Aquesta va ser la idea quan vaig crear la bicinovabackshop.blogspot, ja que un blog permet colocar fotos amb bona resolució.
La majoria de peces les venc per ebay, però per colocar-hi diverses fotos o ampliar-les cal pagar suplements i en aquest blog no. Una altra ventatja del blog és que les entrades no caduquen, com sí que ho fan els anuncis a ebay
Els punts forts d'ebay són la visualització mundial i la garantia del seu sistema de vots.

No tinc pas l'objectiu de consolidar una botiga, sinó intentar vendre totes aquelles peces i coses relacionades amb les bicicletes que per ara no necessito en properes restauracions, i d'aquesta manera algú les pot adquirir i utilitzar.
Amb molt d'espai i en bones condicions no hi hauria problema en guardar material per el futur, ja que tot pot servir per customitzar o restaurar futures bicinoves, però l'espai sempre té uns límits. Amb el temps les coses s'acumulen en caixes i bosses, estanteries i calaixos i l'espai esdevé ràpidament un caos. Per això en els propers mesos intentaré simplificar i ordenar tot aquest material, un lloc per cada cosa i cada cosa al seu lloc.

Bé, coloco el link aquí al lateral de bicinova2. Veureu que les poques paraules que omplen Bicinovabackshop són en anglès. No he colocat cap traductor ja que els resultats són esgarrifosos; recomano el copiar i pegar artesanal en el traductor de google a qui se li escapi una mica l'anglès.
Però les imatges són el més important.

I en quan a les imatges... veureu que una altra novetat que salta a la vista és la marca d'aigua i el marc a les fotos. I això? ara mateix buscant una mica a milanuncios, a segundamano, en foros, blogs... trobo fotos de bicinova alegrement copiades sense referència alguna al seu origen. Certament ja no en faig cabal, la gran majoria de casos són sense cap mala intenció, però des d'ara les fotos aniran firmades, de manera que si algú les veu per internet podrà observar la procedència.També comunico que en els propers mesos no em podré encarregar de noves restauracions fora de les bicicletes que tinc "ensardinades" a la caos zone. Només concentrant-me en elles veig factible anar-les ressucitant.
Però intentaré mantenir el mail al dia, així que si necessiteu consultar alguna cosa bicicletera podeu contactar:
ixi54(at)hotmail(dot)com
Totes aquelles consultes que van quedar enrera fa mesos i no vaig respondre, si voleu torneu-les a enviar. Si tot va bé intentaré respondre a tothom i amb la màxima brevetat.

Atenció: vull aclarir que de moment totes les ventes de bicinovabackshop seràn a través d'ebay, la majoria a subasta. Per això demano que no em pregunteu preus dels objectes, ni tampoc si tinc altres coses. Mica en mica aniran sortint les coses a la venda i amb temps de sobra perquè tothom tingui les mateixes possibilitats d'adquirir-les. No tinc pressa a vendre-les. Simplement visitant el bicinovabackshop un cop per setmana ja podreu veure si hi ha quelcom en venda que us pugui interessar.

Gràcies i ànims a tothom.

Cap comentari:

Publica un comentari