06 de desembre 2011

- Peugeot Hawai BTT 24'


Aquesta petita BTT va anar de poc que no anés a parar al xatarrero. Un veí me la va donar quan netejava el traster i l'he pogut refer. La vaig desmuntar tota i va caldre cambiar la caixa de pedalier, i amb ella les bieles. Els pedals antics estaven inservibles, com els neumàtics, punys, cablejat, cadena... també li vaig aconseguir un seient que no portava i vaig repintar la potència i el manillarg, aprofitant el groc de la T-15.
Curiosament aquests punys que guardava de fa temps i que no sabia si mai els podria utilitzar, eren del mateix to verd del quadre! ni fet exprés!
L'estètica alegre i atractiva dels colors no poden dissimular que es tracta d'una mountain bike senzilla i retro, amb només 5 pinyons i 3 plats, bastant pesada, tota ella d'acer amb algunes rascades en el quadre, si bé pedals Nakamura, llantes Alesa d'alumini, carrets sellats, neumàtics nous...
La bici és relativament petita, les rodes son de 24', per jovent de 12 a 15 anys o per algú de mitjana estatura. Els  neumàtics de tacs no són el millor calçat per asfalt ni ciutat, més aviat és ideal per passejades tranquiles fora carretera. 












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada