21 de juny 2017

TRIAL CLASSIC & FRIKIBIKEBELLMUNT




SPT: Sant Pere de Torelló, vall del Ges, nord d’Osona, 100 quilòmetres al nord de Barcelona... per situar-nos... 08572, codi postal... pel GPS...per si voleu venir aquest juliol... amb alguna bicicleta clàssica.. 
Que què hi ha?
Doncs dues activitats bicicleteres importants: 

El diumenge dia 2 es farà la 4ª edició del Trial Classic SPT, puntuable per l'OPEN TRIAL CLASSIC. Com en altres edicions es farà a la zona de La Riera, on el club BIKETRIAL SPT té el seu camp base. El trial constarà de 8 zones, dues voltes, aquest any amb les zones desdoblades per els diferents nivells. Trial de qualitat a la frescor del riu i a l'ombra del bosc.

A la web de trialevolution hi ha tota la informació sobre reglamentació i inscripcions.   
Recordar que la participació és oberta a tothom, federats o no, amb bicicletes clàssiques o modernes. 
Per cert, hi ha zona d’acampada i per autocaravanes per qui vulgui venir el dia abans. Visitar el poble, i l'entorn...pujar al Santuari de  Bellmunt...

L’altre event que es farà aquí al poble és la 2ª pujada Bellmunt amb bicis retro. L’any passat un grup de frikis de la zona van fer una pujada d’aquestes, amb bicicletes antigues, tipus BH de passeig (i d’altres), malgrat la suada dels 6 kms de pujada forta, s’ho van passar pipa (alguns anaven disfressats, a mig camí hi havia una piscina muntada, a la baixada alguns frens s’escalfaven molt i les llantes bullien!! Jajaja!! 

A Ciclismo Ninja hi ha un post, i  també hi ha algun VIDEO penjat al grup de facebook, : frikibikebellmunt , des d’on es fa bullir l’olla. 
La cosa és que aquest any ho pensen repetir: diversió assegurada!
Hi pot participar tothom qui tingui ganes, amb biccletes clàssiques sense canvis de marxes, tipus BH de passeig, o similars, el què es tingui a mà, dels anys 80’s o anteriors, com més retro i frikis millor.  No hi ha inscripcions i no és obligatori anar disfressat, però és millor per qüestions obviament frikis, jajaja!!!
La pujada al Santuari és dura però s’anirà piano-piano fent parades per recuperar l’alè, refrescar-se i contemplar les vistes. El rellotge no compta!
Això serà el diumenge dia 9, no us ho perdeu! Les vistes dels del Santuari de Bellmunt són magnífiques .
 A més de que veure i posar al límit velles bicicletes de passeig també té el seu al·licient!!
Event imperdible per frikis !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada