04 de juny 2020

- Fisher Montare 1987


 Fa uns 9 anys vaig comprar aquest quadre i forquilla per ebay. Va arribar des de Califòrnia, i al 2017, després de temps i espai el vaig muntar. Havia estat buscant components de 1986, 1987... però no vaig poder aconseguir-ho tot. Així que bieles, canvis, thumbshifters, direcció, tijes, manillar, seient, rodes... no són exactament tant antics o exactes. De totes maneres, combinen prou correctament per ressucitar aquesta relíquia del passat.
Gary Fisher és un dels mites vivents de la història i els inicis de les bicicletes de muntanya, i que com altres apassionats pioners d'aquella nova disciplina ciclista, ràpidament va espavilar-se per crear la seva pròpia empresa, fent negoci i desenvolupant bicicletes, idees, materials, geometries, solucions tècniques...
 Aquí i ara és un honor tenir i gaudir d'un ferro vell d'aquests. I després de molt temps poder compartir aquests píxels amb vosaltres també. Que quedi exposada l'antiga tecnologia punta   ;-)


















Al 2018, a Girona, amb la celebració de la Sea Otter Europe,  va formar part a l'exposició de bicicletes clàssiques, entremig de màquines impressionants.  
Arran d'això existeix aquest video genial on l'Oriol Morata repassa aquestes joies i la història del MTB. Quinze minuts brillants on hi apareix també aquesta Fisher Montare !
:-)




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada