25 de juliol 2012

- BH 75-500 "mel-rat"


Bici nova! una "verano azul" més, a punt per tornar-hi.
Totes les BH 75 s'assemblen però al segle XXI ja és difícil veure'n dues d'iguals. Aquesta pot presumir d'un look poc comú entre les BH, un color mel molt bonic (color caramel). Això si, combinat amb esgarrinxades del pas del temps, que li donen dret per mèrits pròpis a una etiqueta "Rat Look" bàsic, si bé poc cridaner i bastant endressat (potser anomenable..."Rat Look Light"..., ja que per sort l'òxid va ser relativament fàcil d'eliminar, i els reflexes dels cromats han quedat amb molta vitalitat lumínica.  Però per culpa de l'oblit, tot era mate abans de començar. Mate i empolsinat però amb tots els components d'origen, a més d'un "timbre de cop" oxidat, que quardaré per per un futur projecte rat look, més... accentuat.

 La bici me la va regalar l'any passat en Jordi de Reciclone. Finalment la vaig anar restaurant. Com sempre, repassant tots els racons i mecanismes de la bici per esbrinar què era brut, deteriorat, desgastat... i què era el més ràpid i econòmic per posar-hi remei.
A grosso modo, una restauració a bicinova es basa en aquesta simple idea.







La bici va quedar prou xula. Però com que no s'utilitzava, i la dona d'un amic desitjava una d'aquestes, ha anat a viure a Cardedeu, on segur gaudirà de passejades d'emocionant tranquilitat. Gràcies Emma i Marc! que la disfruteu molt!


També gràcies Jordi! finalment el teu regal ha arribat a bon port.

3 comentaris:

  1. Volia una bici especial pels meus 40 anys i resulta que ara quan passejo tinc la sensació de tenir-ne 15!
    Us asseguro que ha estat més eficaç que un lifting, més economic i amb uns efectes secondaris fantàstics!

    Gràcies David!

    Emma Sala i Llopart

    ResponElimina
    Respostes
    1. :-)
      M'alegro molt que us hagueu retrobat després de tant temps!
      a gaudir!

      Elimina
  2. Una pregunta. Vaig a començar la restauració d’una igual. Em podries dir la referencia del color? Com el vas aconseguir? Gracies

    ResponElimina