27 de setembre 2012

News de Trialsin

Aquesta setmana hi ha noticies importants en el món Bici Trial Clàssic:

La primera és la confirmació del naixement de TRIALSIN.ES, des del dilluns dia 24. Una excel·lent i completíssima web que engloba tots els aspectes del Trialsin. Una enciclopèdia online esparverant, tan per la seva amplitud documental com per la bona disposició dels continguts, encara ampliables gràcies a la seva secció Colabora!
Felicitar aquest fabulos treball al seu autor, l'Enric Gibert, apasionat del Trial sense motor des dels seus origens i gran coneixedor de tot aquest món.

A primer cop d'ull s'hi troben a faltar alguna Fidan, i algun prototipus d'esquelet BH o Motoretta, aquells artefactes casolans de la primeríssima època..., en la secció bicicletes, que és el primer lloc on he anat, però bé, és d'esperar que tot s'hi anirà incorporant al seu moment. 
D'altra banda hi ha diverses bicicletes que desoneixia i la seva descoberta és un regal molt gran. A més a més, la quantitat de fotos, documents, pósters, classificacions, etc... és enorme, impressionant. Segur que amb aquesta obra brutal el món de la bicicleta clàssica de trial encara guanyarà més valor i reconeixement aquí i fora d'aquí. 
 

Per fer-se'n una idea és imprescindible visitar i gaudir del site, és impressionant. A molts ordinadors aquesta adreça quedarà fixada a la carpeta "favoritos des de ja!
Moltes gràcies Enric per compartir tota aquesta passió, enhorabona!




 L'altre noticia arriba de Verona, a Itàlia, on en preparen una de bona:


¡Buenos días!
Somos un grupo de fans de BMX y BMT (Trialsin) old school , página de Facebook BMT & BMX old school Torino

Hemos organizado con la colaboración de Alberto Limatore una reunión de BMT Old School y estamos anunciando en la red
Invitamos a todo el mundo a participar con sus bicicletas de Trial. El encuentro será en Verona el 10 de noviembre  en el Parque Colombare a las 10:00 horas
El evento no es competitivo y no es con fines de lucro, simplemente un lugar de encuentro para Trialsin viejo y lo nuevo, emocionante y practicantes. Gracias por su amable atención y un cordial saludo.
Gianluca Cena


La passió per les velles bicicletes i l'emoció dels antics obstacles segueixen vigents gràcies als nous impulsos com aquests, i com els de la Copa de Trial Clàssic, que any rera any promou la competició lúdica i festiva amb les bicicletes de coleccionisme trialero. Fa pocs dies es va disputar la tercera prova d'enguany (Sant Antoni de Vilamajor),  i el proper 2 de desembre a Òrrius finalitzarà aquest campionat de clàssiques... ja un clàssic !

Fantàstic !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada