23 d’agost 2012

- HEINO "street speed"



HEINO és un fabricant d'Holanda o Bèlgica, no ho sé, per ara no he trobat informació per enlloc.
Aquesta "donzella" va venir de Nova Zelanda! si, és una llarga història, però és la N. qui la sap tota.

Ara, després d'un retunning funcional, és a punt per reempendre la marxa i una vidanova.

He decidit no repintar el quadre,  malgrat el deteriorament de la pintura en algunes zones. Es tracta d'un bon quadre d'acer, aleació amb Carboni i Manganès, ben construit i en perfecte estat estructural, de talla 49, una bici de carretera petita, àgil i molt lleugera.



Els pelats del quadre estan nets i fregats, el quadre encerat. Amb una neteja normal l'òxid no ha de reaparèixer. També serà útil de tant en tant passar un drap humit per els pelats del quadre, mullat amb oli tipus "6 en 1", o gasoil, o aiguarras..., per mantenir l'acer protegit de la corrosió, i que l'òxid no es desperti. També serveix "pintar" els pelats amb un pinzell i aquest oli.
La bici no serveix per algú que tingui perjudicis del  minimal rat look. Els desperfectes estètics no afecten al funcionament, només són un problema per a l'ego i al criteri artístic limitat.

Als frens uns Suntour GPX, Campagnolo a la direcció, caixa pedalier, cambi i desviador. Manetes de cambis Gipiemme, bieles Stronglight amb plats 42 i 52 dents, pedals senzills per ciutat, carrets sense marca, pinyó de 5 corones (14-16-18-20-22) tija i manillarg 3ttt, seient San Marco Rolls, llantes Weinmann, neumàtics nous per estrenar Huchinston Nitro de 700 x 25c... la bici pesa 10,53 kg, que no està gens malament, però el punt fort de la bici és que tot funciona molt bé, sobretot la caixa de pedalier, més que excel·lent: la bici vola.


















En resum, una bici en perfecte estat de salut per algú d'1,55 a 1,65 d'alçada, molt recomanable per el dia a dia com a transport urbà. I posant uns pedals de ciclisme també pot servir perfectament per fer kilòmetres i carretera, a manera esportiva.


11 de setembre 2012
Avui la bici s'ha  venut i marxat cap a Barcelona.
Moltes gràcies J. ! que la disfrutis a fons !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada