07 d’octubre 2011

Bicinova2

Tal com comento en la darrera entrada de bicinova.blogspot, hi ha hagut un colapse de l'espai gratuït d'allotjament de les fotografies de blogger (picasa), i una impossibilitat de seguir a plaer sense targeta de crèdit.
Això m'ha fet decidir per un cambi de "local":


bicinova.blogspot ja és un museu de pixels, història,  font de dades i registre d'aquests dos primers anys de finestra del "taller" (setembre 2009 - octubre 2011).
El primer blog de bicinova seguirà actiu com a blog, per visitar i escriure comentaris sempre que es vulgui.
Hi veureu les bicicletes restaurades en aquesta primera època, els catàlegs escanejats, els reportatges periodístics,  bricolatge al "taller de restauració", i tots els links a planeta fixie, planeta bmx, tech-info 'n' webs, botigues interessants, blogs ...
Mitjançant els "motors" de recerca, l'arxiu cronològic i les pàgines i etiquetes, us podeu moure ràpidament per buscar dins el blog, que a part de ser una finestra, sempre ha estat pensat com una eina útil.
Els links a d'altres pàgines relacionades podràn anar creixent, però en general aquest primer blog quedarà com un espai tranquil i estable, com a "camp base" de bicinova, que no s'atura!

El moviment i l'actualitat a partir d'ara segueix aquí, a bicinova2.blogspot.
Disseny i format nou dins les "possibilitats blogspot" de blogger (i meves), i un empty free bigaGyte  ;-)  també nou de trinca per començar a omplir amb imatges fresques d'aquesta dèria del món de les dues rodes a pedals.

Welcome again!

3 comentaris: