26 d’octubre 2011

Convocatòria C-17 "lliure de pas"


El proper diumenge dia 6 de novembre, es farà una marxa ciclista lenta per protestar contra la prohibició de pas de les bicicletes per la carretera C-17 entre les comarques d'Osona i el Ripollès. El què era l'antiga N-152 s'ha remodelat aquests darrers anys en el seu tram entre La Gleva i Ripoll, amb dos carrils per banda a l'estil autovia, i no hi volen deixar passar bicicletes. Volem protestar.

La marxa sortirà a les 10 del matí des de Borgonyà (al costat de Torelló), fins a Ripoll i tornar. 
S'espera l'assistència de tots els clubs ciclistes de les contrades, i també seria benvingut un cop de mà de clubs ciclistes més llunyans, que encara que aquests verals no siguin territori de les seves sortides i entrenaments, uns drets retallats aquí ho poden ser demà allà.
Hem de fer pinya.

Encara que no siguis d'un club t'hi pots afegir. Necessitem la màxima participació. Com més serem menys riuran. La velocitat serà molt lenta, i en total encara no 30 kms.

Des de sempre aquesta carretera d'unió entre aquestes dues comarques ha estat de lliure circulació per les bicicletes, inclús quan haviem de travessar l'antic túnel de Sant Quirze sense iluminació ni voral, que era de pas obligat,  tot i el seu perill mortal.

Evidentment ara que la carretera és super gran, amb dos carrils per banda, un voral ample, bona iluminació en els túnels, no tenen cap dret moral ni cap explicació que justifiqui la prohibició de pas a les bicicletes.

Ha de ser simple estupidesa de despatx i orgull tisorístic amanit d'arrogància corbatera, sinó no s'entén.

Passa-ho!
i vine!

2 comentaris: