28 de desembre 2013

NEWS 2014 !!!

Al·lucinant!
L'antiga revista LA BICI, nascuda l'any 1981 i pionera entre les publicacions ciclistes Made in Spain, es tornarà a editar.
Moredi S.A., després de veure el creixent interés per tot allò vintage i en especial per les bicicletes clàssiques, ha decidit tornar a portar a impremta els 12 primers números de LA BICI.

"si todo va tal y como indican los estudios de mercado realizados, en dos temporadas nos podremos situar en el pelotón profesional de las publicaciones ciclodeportivas, metiéndonos otra vez, como antaño, en todos los kioskos y librerias con contenidos totalmente nuevos y actuales, sin renunciar al estilo retro que tanto nos caracteriza. Eso si, nada de ir a rueda, ni holgazados viendo el paisaje en cola de pelotón, no, intentaremos meternos en todas las escapadas posibles y ser protagonistas."


Eren paraules del director de marketing en la roda de premsa d'aquest matí, que afegia:
  
 "... a lo largo de este 2013 hemos estado retomando antiguos contactos con bastante éxito y diversas empresas volverán a emitir publicidad en nuestra revista. No sólo GAC o Torrot vuelven a la carga, como ya es sabido, sino que hay más, por ejemplo Olimpic refabricará sus míticos Balon, o IRIS, que fabricará nuevas cadenas de colores para las fixie actuales. Otros, como Notario, Akront, Pirelli..., también preparan catálogos frescos, o AGPA, GURPIL, GES... por citar algunas empresas, por cierto, empresas campeonas que nunca han abandonado nuestro mercado, han confirmado que también nos acompañarán en nuestra aventura.
Hay muchas conversaciones abiertas todavía, no está todo cerrado, la cosa promete. Aunque, también hay que decirlo, no todo son buenas noticias, BH y Orbea ya han dicho que no quiere saber nada del proyecto, o ZEUS, que sigue dudando sobre si es bueno o no reaparecer."

Des de les seves oficines del carrer Rafael Herrera, nº3, de Madrid, LA BICI ha comunicat que la intenció és engegar aquest mateix 2014, tot i que per començar, LA BICI només es distribuirà per suscripció personalitzada.
De moment ja s'han començat a repartir les butlletes de subscripció i es preveu una rebuda massiva de cartes a la seva bústia a partir de la setmana vinent i durant tot el mes de gener.


Si estàs interessat/da en rebre a casa els 12 primers números reeditats de la revista LA BICI, aleshores copia la foto, imprimeix-la, omple-la amb les teves dades personals i ves a l'oficina de Correos més propera per enviar-la.
Ànims! i no perdeu temps,  no està clar de quan serà la tirada d'exemplars de cada nº i us podrieu quedar sense la vostra!

Nota: De moment cal contactar mitjançant correu postal, els de LA BICI encara no tenen una WEB pròpia ni tampoc cap email en actiu, però gairebé ja tenen a punt les oficines per encabir els nous super-equips informàtics Philips, (si, els mateixos de les bombetes), i que ara també volen recuperar terreny tecnològic respecte Apel i Sangsun...
I van forts! mireu sinó aquest Telefax promocional dels nous equips.
 Impressionant!


hahaha!! Happy diada de Sants Inocents!!
;-)
 i tan de bo que sigui un bon 2014 !!


Cap comentari:

Publica un comentari