11 de març 2022

- BSA Pista (2ªpart)

 

    Doncs aquí va la misteriosa bicicleta de velòdrom un cop muntada. Com ja vaig explicar en el post passat, segueixen essent una incògnita tan el seu origen, i qui va construir el quadre, o per on havia circulat, si per velòdroms o carrers... 

La data de 1948 que figura a la potència és una pista bastant rellevant de la seva edat. Sembla feta artesanalment i per unes bones mans, com el quadre i la forquilla, i podria ben ser que fos el mateix constructor qui l'hagués fet. 

Una altra qüestió que ens fa rumiar és que les cadenes d'aquest tipus son molt més antigues que de 1948, ben podria ser un muntatge amb peces que es tenien a mà. Ja fa uns anys que vaig restaurar-la i ara mateix no recordo quin era el tipus de rosca tan de la caixa de pedalier com de la direcció. Ho hauré de revisar ja que que és informació important, que no rellevant si es tractés tal com sembla d'un artesà constructor. 

En fi, serà difícil treure'n l'aigua clara per més que passi el temps. No cal dir que qualsevol indicació o pista serà benvinguda. De moment poder-la veure així restaurada ja és un gran què. Salut!

































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada